FAQ  

Improve Performance Group er for medlemmer som er på jakt etter det siste og det beste innen muligheter for å forbedre sitt eget prestasjonsnivå. Nettopp derfor har de spørsmål:).

vertical-dot
E books

Hva er vår Medlemskap Modell?

Vår medlemsmodell er ganske enkelt hvordan og hvorfor folk melder seg inn i vårt nettverksamfunn og hva de får til gjengjeld. Vi ønsker å invitere mennesker og organisasjoner som brenner for prestasjonsutvikling og forbedringsprosesser knyttet til dette overfor seg selv, sitt selskap, teamene deres osv. Vi ønsker å tiltrekke oss personer som vil være med på webinarer, seminarer og som er aktivt bidragsytere til å laste opp artikler og delta i faglige diskusjoner. Vi ønsker også å tiltrekke større selskaper som ønsker å tilby deres medarbeidere et medlemskap hvor de kan lære av andre eksperter og til og med legge til sin egen kunnskap om emnet. Vi ønsker også å tilby fagpersoner og profesjonelle innen ulike temaer å gjennomføre seminarer og webinarer, nettkurs og online treninger for medlemmene våre.

Fordeler med Improve Performance Group

Improve Performance Group ble opprettet i 2012 med ideen om å samle norske, skandinaviske og internasjonale mennesker som har en felles interesse og lidenskap for å finne «nøkkelen» til det som skaper «ekstraordinære prestasjoner» som er bærekraftige og varige? Denne nøkkelen har vært vår viktigste motivasjon for å etablere gruppen, og vi har grunner til å tro at det ikke er så mange lokalsamfunn som vårt. likevel; våre medlemmers bidrag vil heve nivået på standarder for fordeler og verdier.

Hva tilbyr vi?

Vi vil prøve vårt beste for å tilby medlemmene førsteklasses innhold gjennom webinarer, seminarer, faggrupper, individuelle møter og samtaler, artikler, blogger og mer om temaer relatert til utvikling og forbedring av ytelse og prestasjoner. Det som vil skille denne gruppen fra blant andre er at vi stiller krav til å bidra med faglig innhold i gruppen fordi det er medlemmenes samlede kompetanse og vilje til å dele for å skape det beste nettsamfunnet – vi mener det er dette som vil være den største enkeltfaktoren. Vi har 2 måneders gratis pluss-medlemskap hvis du vil bruke litt tid på å se om dette er noe for deg, men vil anbefale å opprettholde enten PLUSS, PRO eller PREMIUM medlemskap for å få tilgang til medlemsfordeler.

Service & Support

Uansett hva du er bekymret for eller har behov for relatert til portalen, er vi glade for å hjelpe deg så godt og raskt vi kan. Bare la oss få vite hva dine spørsmål er, og vi skal svare deg så raskt vi kan. Du kan nå oss på vårt kontaktskjema eller på; post@improveperformancegroup.com.

Ledig jobb?

Det har vi og du kan lese og søke her: https://improve.no/careers_archive/ledige-stillinger-for-improve-performance-group/

2020 – improve performance group all rights reserved.