Medlemskap Nivåer

Improve Performance Group er for mennesker og organisasjoner som brenner for nyskapende måter å forbedre prestasjoner og resultater.

vertical-dot
Ai Inteligence
Technical support

Personlig Medlemskap

Dette er et personlig medlemskap i Improve Performance Group og er personlig relatert til din konto i gruppen.

Bedrifts Medlemskap

Dette er et bedrifts medlemskap i Improve Performance Group og bedriftenriften kan tilby medarbeidere medlemsskap på vegne av bedriftens konto i gruppen.

Team
Vision

Profesjonelt Medlemskap

Dette er et profesjonelt medlemskap i Improve Performance Group og er profesjonelt relatert til den enkelte profesjonelle sin konto i gruppen. Medlemmer av denne type jobber i dag som konsulenter, coacher, personlig trenere, lege, psykolog og tilbyr tjenester rettet mot våre medlemmer her inne i gruppen.

Forhandler Medlemskap

Dette er et forhandler medlemskap i Improve Performance Group og er selskapsrettslig relatert til forhandlers konto i gruppen. Forhandlere er selvstendig næringsdrivende som vil være forhandler av Improve Systems digitale Software for Prestasjonsutvikling og trening som de kan bruke ut mot sine kunder.

Video Tutorials
Online Testing

Organisatorisk Medlemskap

Dette er et organisatorisk medlemskap i Improve Performance Group og er relatert til en veldedig organisasjons konto i gruppen. Organisasjonen kan tilby sine ansatte tilgang til vår gruppe samt benytte gruppen til å utvikle organisasjonen.

2019 – improve performance group all rights reserved.