Om Improve Performance Group

Improve Performance Group er for mennesker og organisasjoner som er lidenskapelig opptatt av hva som skaper og driver prestasjoner.

Om Oss

Hei du!

Grunnleggerne av ResultatPartner og Improve Performance International har de siste 28 årene jobbet for selskaper i alle størrelser med prestasjons- og resultatutvikling. Vi så et behov for å etablere en Online Nettportal med fokus på ulike temaer som handler om å prestere på sitt  optimale nivå. Mye er skrevet om dette men lite er gjort for å samle mennesker og å systematisere all kunnskap, erfaring, metoder som fremmer prestasjoner på et høyt nivå. Hva er egentlig nøkkelen til alle de som presterer på et høyt nivå? Denne «oppskriften» er det vi søker etter i vår portal. Vi er en gruppe ressurser som står bak etableringen og søker i tiden som kommer etter fagansvarlige https://improve.no/careers_archive/ledige-stillinger-for-improve-performance-group/.

Vi ønsker deg med dette velkommen og ser frem i mot dine verdifulle bidrag!

Innovation

Vår Misjon

Vår misjon er å «forbedre måten vi jobber, lever, lærer og leker» og å gjøre det mulig for mennesker og bedrifter over hele verden å forbedre sitt fulle potensial.

Vår Visjon

Forbedring er vanskelig og ubehagelig.

Et flertall av menneskene i verden har en eller flere ting i livet de ønsker å forbedre. Enten er det deres helse, livsstil, arbeidsprestasjoner, holdning, atferd, hvordan de bruker tiden sin eller hva som helst. De ønsker alle å forbedre livet, og for å forbedre deg, må du forandre og forandre naturlig avvist i folks natur. Dessverre er dette også hovedårsaken til at de fleste forbedrings- eller endringsprosesser ikke lykkes. Og den viktigste årsaken skyldes utfordringer mot utførelse av strategi. Når endringsprosessen blir vanskelig – begynner vi å legge unnskyldninger i hodet for å forhindre de vanskelige tider. «No Pain – No Gain» – blir snart vår fiende.

Det er her Improve Performance Group kommer inn.

Vi er et fellesskap av lidenskapelige mennesker angående ytelsesforbedring. Visjonen vår «Passion to Improve» handler om å gjøre det litt enklere, mer effektivt og effektivt å forbedre ytelsen gjennom samfunnet vårt.

Cardio Control
Strategy

Våre Mål

Målene våre er; å knytte mennesker sammen for å dele erfaringer knyttet til prestasjonsutvikling. Deling av kunnskap og ferdigheter. Inspirere og motivere mot personlig vekst og utvikling. Invitere medlemmer til å etablere private og offentlige grupper og fora. Etablere en plattform for å samarbeide.

Våre Verdier

Hva bryr vi oss om? Mennesker; Det handler om «Mennesker først!» Lidenskap; Vi ønsker å jobbe med likesinnede som har og deler en lidenskap for for prestasjoner og nyskapende endring. Prosess; Vi vil dele og utvikle metoder om «prestasjoner i verdensklasse». Prestasjoner; som bringer bærekraftig verdi inn i livet.

E books

Vår historie

I lang tid har vi sett et stort behov for å utvikle en digital plattform med 100% fokus på innhold knyttet til prestasjonsutvikling.

Vi ønsket å etablere et nettsamfunn og å samle mennesker og bedrifter som brenner for å prestere på et høyt nivå.

Her følger vår historie fra vår start i 2012:

Januar 2012

Improve Performance Group ble først etablert på LinkedIn

Mars 2018

165 medlemmer var registrert på LinkedIn

Januar 2019

Improve Performance Group Ny lansering (ny plattform)

Juni 2019

Nytt Design og nye funksjoner

August 2019

Utviklingsprosessen fortsetter og etablering av Forum og Grupper, Webinar og Seminar, Online Coaching, Chat funksjonalitet, Online Trening og Kurs

November 2019

Planlagt ny lansering

Vårt Team

Vi tror på kraften i teamarbeid og at vi er sterkere sammen. Derfor har vi etablert sterke relasjoner med andre konsulenter. Her følger vår administrative del.

ronny

Ronny A. Nilsen

Grunnlegger og daglig leder

Med 30 års erfaring innen entreprenørskap, ledelse, forretnings utvikling, leder- / organisasjonsutvikling, salgs- / service utvikling og trening, mental, fysisk og sosial trening, Software utvikling (Improve), har Ronny bredden og dybden av erfaring som trengs for å raskt forstå entreprenører og bedrifter og utvikle skreddersydde løsninger med dokumenterbar effekt.

feng-zhu

Feng Zhu

Teknisk leder/Arkitekt (CTO)

Med over 15 års erfaring innen programvareutvikling, drift og beslutnings analyse, har Feng Zhu bredden og dybden av erfaring som trengs for å raskt forstå de tekniske aspektene ved utvikling av en programvare som Improve Systems.

anand-agarwal

Anand Agarwal

Hovedansvarlig for utvikling av Improve

Med over 10 års erfaring innen programvareutvikling, drift og beslutnings analyse, har Anand bredden og dybden av erfaring som trengs for å raskt forstå tekniske utfordringer og oppgaver og utvikle krevende løsninger for Improve Systems.

tove-boe-nilsen

Tove Bøe Nilsen

Admin leder

Med over 20 års erfaring innen våre to selskaper; Tove har førsteklasses erfaring i hva som må gjøres, hvorfor og hvordan, samt å lage en solid struktur for å fungere effektivt. En spesialist «Customer Care and Relations».

ambition-icon

Ambisjoner

Vår ambisjon er å bli en anerkjent leverandør av et nettbasert samfunn med fokus på å koble mennesker til prestasjoner i verdensklasse.

Vær med på Webinarer

Gjennom året vil vi invitere medlemmer til å bli med på webinarer og seminarer med forskjellige spennende temaer.

Pris Modeller

Vår prismodell er delt inn i fire priskategorier; gratis, Plus, Pro og Premium for hhv. Privat Medlemskap, Profesjonelt Medlemskap, Bedrifts Medlemskap og Medlemskap for Veldedige Organisasjoner.

2019 – improve performance group all rights reserved.